Bij Fit-Bokx draait het niet alleen om de perfecte stoot. Want boksen doet zoveel meer: het geeft je zelfvertrouwen, een gezond lijf en een frisse geest.

Over de eigenaar

Eigenaar Werner Vermeer (1983) startte als negenjarig jochie met boksen. Thuis had hij het niet altijd makkelijk en het sporten vormde voor hem een belangrijke uitlaatklep. Hij weet als geen ander wat boksen voor iemand kan doen! Inmiddels geeft hij al weer jaren boksles. Hij vindt het belangrijk dat de lessen goed en degelijk zijn, maar dat er ook genoeg ruimte is voor ontspanning en een lolletje. Naast het boksen werkte Werner ruim tien jaar als begeleider op een intensieve groep van verstandelijk beperkte mensen.

De lessen

Bij Fit-Bokx vinden we het belangrijk om naar jouw wensen te kijken. Wil je aan je conditie werken, goed leren boksen en vind je het gezellig in een groep? Kijk dan eens naar onze groepslessen. Wil je liever een-op-een sparren met een coach? Dan kan dat ook in een individueel traject. Deze individuele lessen zijn ook zeker geschikt als je wilt werken aan je weerbaarheid en zelfvertrouwen. Kids zijn van harte welkom bij Fit-Bokx, voor de kleine mannen en vrouwen bieden wij aparte groepslessen.
Naast het boksen verzorgen wij bootcamp lessen, waarbij we uitgaan van de kracht en mogelijkheden van het eigen lichaam en de omgeving.

Tarieven en locaties

Wij doen niet aan moeilijke contracten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, of je koopt een 10-rittenkaart. We vertrouwen erop dat je het zo leuk vindt dat je vanzelf terugkomt. Voor 40,00 euro per maand ben onbeperkt welkom bij onze groepslessen (boksles en bootcamp). Ook hebben we een abonnement voor een keer in de week. Dit tarief is 27,00 euro per maand. Een tienrittenkaart kost 75 euro. Je kunt je inschrijven via de app.
Voor kinderen (van 5 tot 13 jaar) geldt een speciaal tarief van 29,00 euro per maand. Ook hebben we twee maal in de week les voor jongeren ( van 12 tot 16 jaar. Dit tarief is 32,50 per maand. Wil je liever een individueel traject lopen, dan krijg je een offerte op maat.
Je bent bij de groepslessen van harte welkom voor een proefles. Deze kost 10 euro voor volwassenen en is gratis voor kinderen. Bij het vervolgens afnemen van een abonnement zijn de proeflessen gratis. Mail of bel even als je zonder verdere verplichtingen eens mee wilt doen.
We trainen in in een gezellige kleinschalige dojo ruimte. Deze is te vinden aan de parallelweg 14 in Goirle. In onze app vind je de actuele lestijden.